coach team

Meer dan koffie

Een persoonlijk ontwikkelplan. Gratis fruit en lekkere koffie. Zo nu en dan een training. Als leidinggevende wil je het beste voor je team en haal je alles uit de kast voor het behoud van je talenten. Maar toch merk je dat er ruimte is voor verbetering: meer plezier, betere communicatie en meer begrip voor elkaar. Als jij en je team op dit punt zijn beland, kan De Evaluatie helpen met de volgende stap.

Ik bied individuele coachtrajecten voor jouw teamleden, waarin we in een paar sessies werken aan een voor hen persoonlijk en concreet doel, zoals:

 

  • “Vaker ’s avonds mijn laptop dicht”
  • “Vertrouwen op mijn eigen kunnen”
  • “Meer ontspannen omgaan met lastige situaties”
  • “Meer grip op mijn agenda”
  • “Op een goede manier mijn grenzen aangeven”
  • “Steviger in mijn schoenen staan bij dominante klanten”

Zijn dit ook onderwerpen die telkens terugkomen tijdens jullie koffiemomentjes en gun je jouw team meer ontspanning op werk en daarbuiten?

“Ik vind het heel bijzonder hoeveel je in enkele sessies kunt bereiken. Ik ben met Eva aan de slag gegaan met mijn persoonlijke doelstelling, waarbij we vaak concrete situaties behandelden. Ik had bij elke sessie het gevoel een stapje dichterbij te komen. Ook kreeg ik energie om dingen net wat anders te lijf te gaan door de dingen die ik gaandeweg over mezelf leerde. Ik ben nu meer ontspannen op mijn werk en thuis.”

Arne (27), Senior research manager

Snel tot de kern in een paar gesprekken

In een paar doelgerichte, persoonlijke gesprekken kunnen we al verschil maken. Aan de hand van verschillende oefeningen werken we aan zelfinzicht en zelfvertrouwen, waardoor zelf keuzes maken en stappen zetten makkelijker wordt. De voordelen hiervan? Meer dan je denkt!

Focus & efficiëntie

Meer werkplezier

Betere communicatie

Behoud van talent

De beste mensen op de juiste plek

Minder ziekteverzuim

coach amsterdam

“Ik heb de gesprekken met Eva als zeer prettig en waardevol ervaren. In de drukte van de dag was het fijn om te kunnen sparren over zaken die op dat moment relevant waren met iemand buiten de organisatie. Er was altijd een open sfeer met veel ruimte voor eigen inbreng. De gesprekken waren vaak gericht op bewustwording en daarmee soms een echte eyeopener over mijn denken en eigen manier van werken. Ik heb er een aantal mooie inzichten uitgehaald die mij hebben geholpen in het vinden van meer werkplezier en een betere balans tussen werk en privé. Ik kan een coachtraject met Eva iedereen aanraden!”

Stefan (32), Senior Research Manager

“Mijn traject bestond uit goede open gesprekken, waar vooral de praktische handvatten mij zijn bijgebleven. Dagdagelijks is er wel een stukje uit de gesprekken dat terugkomt en waar ik direct in de praktijk bewust mee om kan gaan. Dankjewel Eva!”

Chantal (27)

Stappen zetten met De Evaluatie?

We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek met elk teamlid, om te kijken of mijn werkwijze aansluit bij hun persoonlijke vraag. In dit gesprek stemmen we samen een concreet doel af, waaraan we in een traject van vijf gesprekken gaan werken. Als blijkt dat het traject langer wordt, zijn meer sessies uiteraard ook mogelijk.

Deze prijzen zijn excl. BTW.

*Zakelijk tarief

Wil je weten of De Evaluatie ook wat voor jouw team is?

Laat een bericht achter om een afspraak te maken.

9 + 8 =

De Evaluatie