coaching amsterdam

Back in control

Je hebt alles prima onder controle: een goede baan, fijn huis en gezellige vrienden en familie. Maar als je het druk hebt, moe bent en dingen niet gaan zoals gepland, heb je soms het gevoel dat je de controle een beetje kwijt bent. Je reageert kortaf, je trekt je terug terwijl je altijd zo sociaal bent of je zegt juist ja zonder erbij na te denken. Herkenbaar? Ik help je graag om weer wat meer structuur in je hoofd te krijgen, zodat je bewust kunt kiezen hoe je reageert in lastige situaties.

Wil jij…

 

  •  …nee kunnen zeggen zonder schuldgevoel,
  • …tegen jezelf praten zoals je ook tegen je vrienden doet,
  • …eindelijk die volgende stap in je carrière,
  • …je hoofd koel houden bij onmogelijke deadlines, veeleisende klanten en spannende presentaties,
  • …of een betere balans tussen werk en thuis?

 

Dan is een coachtraject met De Evaluatie misschien wat voor jou.

“Het is bijzonder hoe een kleine wijziging in perspectief zo’n grote invloed kan zijn op hoe je in het leven staat.”

Constant (39)

In een paar stappen weer de baas over jezelf

Als we helder hebben wat jouw persoonlijk doel is, gaan we in een paar gesprekken aan de slag volgens een duidelijk stappenplan. In deze gesprekken mag je even afstand nemen van je dagelijkse bezigheden en gaat het 1,5 uur lekker helemaal over jou.

1. Zelfinzicht

We gaan samen op zoek naar jouw hardnekkige patronen. Welke reflexen, belemmerende overtuigingen en niet-helpende gedachten zitten jou in de weg om zelf stappen te zetten?

z

2. Zelfvertrouwen

Als je ervaart hoe het is om een situatie aan te gaan, te accepteren of los te laten, groeit je vertrouwen om het zelf te doen. We proberen op een veilige manier verschillende opties uit. En werkt het niet? Dan proberen we het gewoon opnieuw, of doen we een stapje terug.

3. Zelf kiezen

Je hebt altijd een keuze. Maar als de keuzes niet helder zijn, kun je moeilijk kiezen. Door zelfinzicht, zelfvertrouwen en een beetje afstand blijken de verschillende opties vaak helderder dan verwacht. En heb je die keuze zo gemaakt.

4. Zelf doen

En dan is het tijd om los te laten. Maar we nemen pas afscheid als je genoeg gereedschap in je kist hebt om de volgende treden te kunnen bouwen van de trap, waar we de afgelopen maanden de basis voor hebben gelegd.

De Evaluatie coaching
coach Amsterdam Eva De Evaluatie

“Wat ik zo fijn vind aan Eva als coach is dat ze én een warm persoon is met veel kennis, de juiste vragen weet te stellen, én op de juiste momenten de luchtigheid erin weet te houden. Het ene moment was ik in tranen omdat er een gevoelige snaar werd geraakt, en even later waren we samen aan het lachen. Juist die combinatie zorgde ervoor dat ik helemaal mezelf durfde te zijn en altijd met een positief gevoel de sessie afsloot. Ik heb mezelf enorm zien groeien tijdens het coachtraject en gun iedereen Eva als coach.”

Nikki van Duuren (26), online marketing consultant

“Eva is een fijne coach, ze toonde empathie en begrip voor mijn situatie en kon zich goed inleven. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar, waardoor het voor mij niet moeilijk was om haar te vertellen wat er aan de hand was.”

Dagmar van Ham (28)

Stappen zetten met De Evaluatie?

We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek, om te kijken of mijn werkwijze aansluit bij jouw persoonlijke vraag. In dit gesprek stemmen we samen een concreet doel af, waaraan we in een traject van vijf gesprekken gaan werken.

De gesprekken vinden plaats op een plek die jij het fijnst vindt, bijvoorbeeld bij mij thuis in Amsterdam, in het park om de hoek of online.

Deze prijzen zijn inclusief BTW.

*Particulier tarief