loopbaancoaching

Tijd voor een (nieuwe) stap

Het is tijd. Tijd voor je eerste serieuze baan of een nieuwe stap in je carrière. Maar waar begin je met zoveel mogelijkheden? En welke keuze is verstandig?  

Loopbaancoaching biedt verduidelijking bij jouw zoektocht.

“Eva heeft mij heel fijn geholpen met mijn loopbaankeuze. Ze biedt een luisterend oor en heeft inzichtelijke en “out of the box” oefeningen meegegeven die mij hebben geholpen om mijn gedachten en twijfels visueel te maken!” – Jamie

Stap voor stap meer richting

Bij loopbaanvragen werken we wat gestructureerder dan bij coaching voor persoonlijke ontwikkelingen. Afhankelijk van waar je staat in je eigen onderzoek, lopen we onderstaande stappen door. Door een lichtje te schijnen op jouw wensen, behoeftes en mogelijkheden, ontstaan er zo duidelijke opties voor jouw richting. En kun je zelf een weloverwogen keuze maken voor jouw toekomst.

1. Willen

Leuk al die ervaring en diploma’s, maar wat wil je nou echt? Wat vind je belangrijk in het leven en uiteindelijk in een baan? Door dit in kaart te brengen, leggen we een basis voor de richting van je zoektocht.

z

2. Kunnen

Die ervaring en diploma’s zijn natuurlijk niet onbelangrijk. Wat onderscheidt jou van anderen? Waar blink jij in uit? Dit ligt vaak meer voor de hand dan je denkt.

3. Moeten

De must-haves en de nice-to-haves. Dromen is mooi, maar je moet ook gewoon je huur betalen en genoeg tijd over houden voor je leven buiten je baan. Aan de andere kant: wat heb je écht nodig?

4. Mogelijkheden

Mijn lievelingsonderdeel: het mogelijkhedenlijstje. Er leidt wat mij betreft niet één weg naar Rome. Welke opties voldoen genoeg aan al je eisen uit Willen, Kunnen en Moeten? Komt één van die kansen voorbij? Dan kun je die met volle overtuiging grijpen!

Eva van den Heijkant loopbaancoach Amsterdam

“Ze stelt precies de juiste vragen om tot de kern te komen, geeft zo nieuwe inzichten en helpt je echt verder! Ik zou een coachingstraject bij haar zeker aanraden!” – Eline

“Wat ik enorm waardeer in Eva is dat ik met slechts een paar sessies weer op weg was. Met de juiste vragen, de welkome ontspanning en kritische noot wist ik samen met Eva richting te creëren in een tijd waarin al mijn werkopties open lagen. Eva helpt focus aanbrengen, je krachten (h)erkennen en dat alles met oprechtheid, kennis en een lach.” – Loes (35), freelance PR consultant

Een nieuwe stap met De Evaluatie?

We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek, om te kijken of mijn werkwijze aansluit bij jouw persoonlijke vraag. In dit gesprek stemmen we samen een concreet doel af. Ook bepalen we dan het aantal gesprekken (doorgaans 4-6, €125 per gesprek van 1,5 uur).

Ik coach zowel offline (in mijn praktijk in Amsterdam) als online.

Deze prijzen zijn inclusief BTW.

*Voorbeeldtraject 5 sessies, particulier tarief