Zelf doen

Ik riep het als kind vaak en nu passen deze woorden nog steeds goed bij mij. Zelf de wereld ontdekken, mijn zaakjes op orde hebben en de stap zetten van bedrijfsleven naar mijn eigen coachpraktijk. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het uitpluizen van gedrag van mensen. Na mijn studies Psychologie en Communicatie kon ik mijn nieuwsgierige en creatieve ei kwijt in (trade)marketing en marktonderzoek. Ik wilde geen psycholoog worden, omdat ik het idee had dat ik dan teveel bezig zou moeten zijn met het oplossen van problemen van anderen.

Toen ik zelf teams mocht managen, kwam ik erachter dat coaching een vak apart is en alles met psychologie te maken heeft. En nu, meerdere coachopleidingen en vele uren coachen verder, groeit mijn liefde voor het vak nog steeds. Met coachen los ik geen problemen op, maar begeleid ik je in het zelf stappen zetten. Met als resultaat: meer zelfvertrouwen, zelfstandigheid en zelf bepalen wie er aan het stuur zit.

Eva De Evaluatie
Coach Amsterdam

Eva in De Evaluatie ben ik

Opgegroeid in Brabant, maar wereldburger in mijn hart. Ik ben niet voor één gat te vangen en dat is precies waarom ik mijn hart verloren heb aan coachen. Want als dingen makkelijk waren dan was je hier waarschijnlijk niet. Zit jij met een hulpvraag die je zelf niet kunt beantwoorden? Ik geef je graag een duwtje in de rug, zodat je zelf de volgende stapjes kunt zetten. Maak hier een afspraak voor een gratis kennismaking of een (online) koffietje.

“Vanaf het eerste contactmoment voelde ik dat Eva echt is, puur. Voor mij de basis voor het kunnen aannemen van hulp om te kunnen leren en groeien.

De gesprekken beginnen met een kopje koffie en een kan water op tafel in huiselijke setting. Het mooie aan Eva is dat zij heel snel de schakel kan maken van theorie naar praktijk. Wanneer ik aangaf mijn focus kwijt te zijn gingen we een praktische oefening doen of een wandeling maken in het park om daar een sessie te doen.

Eva brengt liefdevol in kaart wat je zelf nog niet zag of even kwijt was. Ga het zelf maar ervaren, dan snap je pas echt wat ik bedoel.” – Ricardo (35)

Opleidingen

  • NONONS loopbaancoaching
  • NONONS Coach Expert (Senior Practitioner)
  • NONONS Coach Intensive (Practitioner)
  • UvA Communicatiewetenschappen (Master)
  • UU Sociale Psychologie (Doctoraal)
  • Aangesloten bij CoachFinder
  • Lid van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)
  • Ik werk volgens de Internationale Ethische Code voor coaches
NOBCO
Global code of ethics
NONONS
Coachfinder

"Eva is een fijne coach, ze toonde empathie en begrip voor mijn situatie en kon zich goed inleven. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar, waardoor het voor mij niet moeilijk was om haar te vertellen wat er aan de hand was.”

Dagmar van Ham (28)

"Ze stelt precies de juiste vragen om tot de kern te komen, geeft zo nieuwe inzichten en helpt je echt verder! Ik zou een coachingstraject bij haar zeker aanraden!”

Eline

"De coachingsessies met Eva waren zeer inzichtvol en gaven mij veel handvatten die ik kan toepassen in mijn loopbaan. Eva is heel bekwaam en sympathiek, waardoor ik makkelijk open kon zijn. Met als resultaat leuke en eye-opening gesprekken. Nu heb ik een betere work-life balance en weer meer plezier in mijn baan!”

Benthe (30), Marktonderzoeker

"Ik vind het heel bijzonder hoeveel je in enkele sessies kunt bereiken. Ik ben met Eva aan de slag gegaan met mijn persoonlijke doelstelling, waarbij we vaak concrete situaties behandelden. Ik had bij elke sessie het gevoel een stapje dichterbij te komen. Ook kreeg ik energie om dingen net wat anders te lijf te gaan door de dingen die ik gaandeweg over mezelf leerde. Ik ben nu meer ontspannen op mijn werk en thuis.”

Arne (27), Senior research Manager

"Eva kwam tijdens ons traject al vrij snel tot de kern en heeft mij een aantal hele zinvolle en blijvende handvatten gegeven. Het is bijzonder hoe een kleine wijziging in perspectief zo een grote invloed kan zijn op hoe je in het leven staat.”

Constant (39)

"Ik heb de gesprekken met Eva als zeer prettig en waardevol ervaren. In de drukte van de dag was het fijn om te kunnen sparren over zaken die op dat moment relevant waren met iemand buiten de organisatie. Er was altijd een open sfeer met veel ruimte voor eigen inbreng. De gesprekken waren vaak gericht op bewustwording en daarmee soms een echte eyeopener over mijn denken en eigen manier van werken. Ik heb er een aantal mooie inzichten uitgehaald die mij hebben geholpen in het vinden van meer werkplezier en een betere balans tussen werk en privé. Ik kan een coachtraject met Eva iedereen aanraden!”

Stefan (32), Senior Research Manager

"Wat ik enorm waardeer in Eva is dat ik met slechts een paar sessies weer op weg was. Met de juiste vragen, de welkome ontspanning en kritische noot wist ik samen met Eva richting te creëren in een tijd waarin al mijn werkopties open lagen. Eva helpt focus aanbrengen, je krachten (h)erkennen en dat alles met oprechtheid, kennis en een lach.”

Loes (35), freelance PR consultant

"Eva heeft mij heel fijn geholpen met mijn loopbaankeuze. Ze biedt een luisterend oor en heeft inzichtelijke en “out of the box” oefeningen meegegeven die mij hebben geholpen om mijn gedachten en twijfels visueel te maken!”

Jamie

"Mijn traject bestond uit goede open gesprekken, waar vooral de praktische handvatten mij zijn bijgebleven. Dagdagelijks is er wel een stukje uit de gesprekken dat terugkomt en waar ik direct in de praktijk bewust mee om kan gaan. Dankjewel Eva!”

Chantal (27)

"Wat ik fijn vind aan Eva als coach is haar warmte als persoon en de veelzijdige kennis die ze heeft. Ze stelt de juiste vragen én houdt op de juiste momenten de luchtigheid erin. Soms was ik in tranen omdat een gevoelige snaar werd geraakt en niet veel later waren we aan het lachen. Deze combinatie zorgde ervoor dat ik helemaal mezelf kon zijn bij Eva en elke sessie afsloot met een positief gevoel. Ik ben tijdens het coachtraject ontzettend gegroeid als persoon en gun dit iedereen."

Nikki (26), online marketing consultant