Zelf doen

Ik riep het als kind vaak en nu passen deze woorden nog steeds goed bij mij. Zelf de wereld ontdekken, mijn zaakjes op orde hebben en de stap zetten van bedrijfsleven naar mijn eigen coachpraktijk. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het uitpluizen van gedrag van mensen. Na mijn studies Psychologie en Communicatie-wetenschappen kon ik mijn nieuwsgierige en creatieve ei kwijt in (trade)marketing en marktonderzoek. En na het jarenlang managen van internationale projecten, klanten en teams in Nederland en Londen, help ik nu anderen om weer de baas te worden over zichzelf. Met mijn praktische en persoonlijke aanpak help ik je stappen zetten. Met als resultaat: meer zelfvertrouwen, zelfstandigheid en zelf bepalen wie er aan het stuur zit. Dat is waar De Evaluatie voor staat.

Eva De Evaluatie
Coach Amsterdam

Eva in De Evaluatie ben ik

Opgegroeid in Brabant, maar wereldburger in mijn hart. Ik ben niet voor één gat te vangen en dat is precies waarom ik mijn hart verloren heb aan coachen. Want als dingen makkelijk waren dan was je hier waarschijnlijk niet. Zit jij met een hulpvraag die je zelf niet kunt beantwoorden? Ik geef je graag een duwtje in de rug, zodat je zelf de volgende stapjes kunt zetten. Maak hier een afspraak voor een gratis intake of een (online) koffietje.

“Vanaf het eerste contactmoment voelde ik dat Eva echt is, puur. Voor mij de basis voor het kunnen aannemen van hulp om te kunnen leren en groeien.  

De gesprekken beginnen met een kopje koffie en een kan water op tafel in huiselijke setting. Het mooie aan Eva is dat zij heel snel de schakel kan maken van theorie naar praktijk. Wanneer ik aangaf mijn focus kwijt te zijn gingen we een praktische oefening doen of een wandeling maken in het park om daar een sessie te doen. 

Eva brengt liefdevol in kaart wat je zelf nog niet zag of even kwijt was. 

Ga het zelf maar ervaren, dan snap je pas echt wat ik bedoel.”

Ricardo (35)

“Wat ik enorm waardeer in Eva is dat ik met slechts een paar sessies weer op weg was. Met de juiste vragen, de welkome ontspanning en kritische noot wist ik samen met Eva richting te creëren in een tijd waarin al mijn werkopties open lagen. Eva helpt focus aanbrengen, je krachten (h)erkennen en dat alles met oprechtheid, kennis en een lach.”

Loes (35), freelance PR consultant

Ik heb een coachopleiding bij NONONS gedaan, die geaccrediteerd is op practitioner niveau door EMCC/EQ. Daarnaast ben ik aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en Coachfinder en werk ik volgens de Internationale Ethische Code voor coaches.

NOBCO
Global code of ethics
NONONS
Coachfinder

Wil je weten of De Evaluatie ook wat voor jou of je team is?

Laat een bericht achter om een afspraak te maken.

9 + 4 =

coach gratis intakegesprek