persoonlijke coaching De Evaluatie

Hoe vind je zelf dat het gaat?

Af en toe een beetje spanning of stress is niet erg. Het is zelfs nodig: het zorgt ervoor dat je die deadline haalt, dat je die belangrijke presentatie net wat beter voorbereidt en dat je niet die laatste spellingcheck vergeet voordat je je rapport verstuurt.

Soms zit die spanning je in de weg. Je verliest je focus, gaat bepaalde dingen uit de weg en je komt thuis zonder energie. Je hebt al wat verantwoordelijkheden teruggegeven en een extra vakantie genomen. Maar de spanning blijft.

Een coachtraject met De Evaluatie biedt verduidelijking, verlichting en een fris perspectief.

Wil jij…

 

  •  …meer ontspannen omgaan met lastige situaties,
  • …soepel starten in je nieuwe baan of rol,
  • …de communicatie verbeteren met bepaalde (type) collega’s,
  • …je hoofd koel houden bij onmogelijke deadlines, veeleisende klanten en spannende presentaties,
  • …weer zin hebben in de maandag?

 

Ik help je graag op weg naar meer ontspanning op werk en thuis.

Het is bijzonder hoe een kleine wijziging in perspectief zo’n grote invloed kan zijn op hoe je in het leven staat.” – Constant (39)

In een paar stappen weer zelf aan het stuur

Als we helder hebben wat jouw persoonlijk doel is, gaan we in een aantal gesprekken samen aan de slag: door jezelf beter te leren kennen kun je uiteindelijk vol zelfvertrouwen zelf keuzes maken en stappen zetten. In deze gesprekken mag je even afstand nemen van je dagelijkse bezigheden en gaat het 1,5 uur lekker helemaal over jou.

1. Zelfinzicht

We gaan samen op zoek naar jouw hardnekkige patronen. Welke reflexen, belemmerende overtuigingen en niet-helpende gedachten zitten jou in de weg om zelf stappen te zetten?

z

2. Zelfvertrouwen

Als je ervaart hoe het is om een situatie aan te gaan, te accepteren of los te laten, groeit je vertrouwen om het zelf te doen. We proberen op een veilige manier verschillende opties uit. En werkt het niet? Dan proberen we gewoon iets anders, of doen we een stapje terug.

3. Zelf kiezen

Je hebt altijd een keuze. Maar als de keuzes niet helder zijn, kun je moeilijk kiezen. Door zelfinzicht, zelfvertrouwen en een beetje afstand blijken de verschillende opties vaak helderder dan verwacht. En heb je die keuze zo gemaakt.

4. Zelf doen

En dan is het tijd om los te laten. Maar we nemen pas afscheid als je genoeg gereedschap in je kist hebt om de volgende treden te kunnen bouwen van de trap, waar we de afgelopen maanden de basis voor hebben gelegd.

De Evaluatie coaching
coach Amsterdam Eva De Evaluatie

“Wat ik zo fijn vind aan Eva als coach is dat ze én een warm persoon is met veel kennis, de juiste vragen weet te stellen, én op de juiste momenten de luchtigheid erin weet te houden. Het ene moment was ik in tranen omdat er een gevoelige snaar werd geraakt, en even later waren we samen aan het lachen. Juist die combinatie zorgde ervoor dat ik helemaal mezelf durfde te zijn en altijd met een positief gevoel de sessie afsloot. Ik heb mezelf enorm zien groeien tijdens het coachtraject en gun iedereen Eva als coach.” – Nikki van Duuren (26), online marketing consultant

“Eva is een fijne coach, ze toonde empathie en begrip voor mijn situatie en kon zich goed inleven. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar, waardoor het voor mij niet moeilijk was om haar te vertellen wat er aan de hand was.” – Dagmar van Ham (28)

Stappen zetten met De Evaluatie?

We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek, om te kijken of mijn werkwijze aansluit bij jouw persoonlijke vraag. In dit gesprek stemmen we samen een concreet doel af. Ook bepalen we dan het aantal gesprekken (doorgaans 4-6, €125 per gesprek van 1,5 uur).

Ik coach zowel offline (in mijn praktijk in Amsterdam) als online.

Deze prijzen zijn inclusief BTW.

*Voorbeeldtraject 5 sessies, particulier tarief