coach team

Meer dan koffie

Een persoonlijk ontwikkelplan. Gratis fruit en lekkere koffie. Zo nu en dan een training. Als leidinggevende wil je het beste voor je team en haal je alles uit de kast voor het behoud van je talenten. Maar soms is er meer nodig. Zie je dat bepaalde mensen in je team telkens tegen dezelfde dingen aanlopen, stressgevoelig en uit balans zijn? En lijdt hun werk(plezier) hieronder?

Een coachtraject met De Evaluatie biedt verlichting, verduidelijking en ondersteuning aan werknemers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In een aantal individuele sessies werken we aan een persoonlijk en concreet doel, zoals:

 

  • “Meer ontspannen omgaan met lastige situaties”
  • “Vaker ’s avonds mijn laptop dicht”
  • “Vertrouwen dat goed soms ook goed genoeg is”
  • “Meer grip op mijn agenda”
  • “Op een goede manier mijn grenzen aangeven”
  • “Steviger in mijn schoenen staan bij dominante klanten”
  • “Soepel landen in mijn nieuwe functie”

Gun je jouw werknemers meer ontspanning op werk en daarbuiten?

“Ik vind het heel bijzonder hoeveel je in enkele sessies kunt bereiken. Ik ben met Eva aan de slag gegaan met mijn persoonlijke doelstelling, waarbij we vaak concrete situaties behandelden. Ik had bij elke sessie het gevoel een stapje dichterbij te komen. Ook kreeg ik energie om dingen net wat anders te lijf te gaan door de dingen die ik gaandeweg over mezelf leerde. Ik ben nu meer ontspannen op mijn werk en thuis.” – Arne (27), senior research manager

Snel tot de kern in een paar gesprekken

In een paar doelgerichte, persoonlijke gesprekken kunnen we al verschil maken. Aan de hand van originele oefeningen en doortastende gesprekken, werken we aan zelfinzicht en zelfvertrouwen, waardoor zelf keuzes maken en stappen zetten makkelijker wordt. De voordelen hiervan? Meer dan je denkt!

Focus & efficiëntie

Meer werkplezier

Betere communicatie

Behoud van talent

De beste mensen op de juiste plek

Minder ziekteverzuim

coach amsterdam

“Ik heb de gesprekken met Eva als zeer prettig en waardevol ervaren. In de drukte van de dag was het fijn om te kunnen sparren over zaken die op dat moment relevant waren met iemand buiten de organisatie. Er was altijd een open sfeer met veel ruimte voor eigen inbreng. De gesprekken waren vaak gericht op bewustwording en daarmee soms een echte eyeopener over mijn denken en eigen manier van werken. Ik heb er een aantal mooie inzichten uitgehaald die mij hebben geholpen in het vinden van meer werkplezier en een betere balans tussen werk en privé. Ik kan een coachtraject met Eva iedereen aanraden!” – Stefan (32), senior research manager

“Mijn traject bestond uit goede open gesprekken, waar vooral de praktische handvatten mij zijn bijgebleven. Dagdagelijks is er wel een stukje uit de gesprekken dat terugkomt en waar ik direct in de praktijk bewust mee om kan gaan. Dankjewel Eva!” – Chantal (27)

Stappen zetten met De Evaluatie?

We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek met het teamlid, om te kijken of mijn werkwijze aansluit bij hun persoonlijke vraag. In dit gesprek stemmen we samen een concreet doel af. Ook bepalen we dan het aantal gesprekken (doorgaans 4-6, €160 per gesprek van 1,5 uur).

Coaching kan plaatsvinden op kantoor, in mijn praktijk in Amsterdam of online.

Deze prijzen zijn exclusief BTW.

*Voorbeeldtraject 5 sessies, zakelijk tarief