Tijdelijk versterking nodig in je team?

Hoe werkt het?

Tijdens het intakegesprek bepalen we samen een duidelijk, aantrekkelijk en haalbaar doel. Daarna volgen we in een aantal sessies een overzichtelijk stappenplan.  

veel projecten vs. onderbezetting

De projecten blijven binnenstromen, maar je kunt geen nieuwe collega’s aannemen.

gebrek aan ervaring

Je hebt een aantal goede juniors in het team, maar niet genoeg seniors die mee kunnen kijken bij uitdagende projecten en klanten.

geen tijd voor kwaliteit

Er is nooit genoeg tijd om vragenlijsten en rapporten grondig te checken.

planning gaat boven begeleiding

Je besteedt meer tijd aan de planning rondkrijgen en onderhandelen over timings, dan aan het goed begeleiden van het team.

De Evaluatie komt helpen

Met ruim 12 jaar ervaring op het gebied van insights en marktonderzoek, voor veel verschillende (internationale) klanten, heb ik alles wel een keer meegemaakt wat er kan gebeuren op projecten. Daardoor ben ik niet meer zo snel onder de indruk van een uitdagende klant of een strakke deadline. Kom maar op! Met mijn nuchtere en pragmatische blik breng ik rust in het team, bij de klant en op het project. Omdat ik verschillende bureaus en bedrijven van binnen heb gezien, pik ik dingen snel op en kan ik zo aan de slag.

diensten

Je kunt mij inzetten voor:

uitvoering

Versterking in het team, tijdens onverwachte, tijdelijke drukte en/of onderbezetting, of het begeleiden of uitvoeren van een volledig project, dat niet in de huidige teamplanning past.

begeleiding

Senior begeleiding op het gebied van klantmanagement, planning, projectmanagement, rapportage of gewoon mentale support. Ook mogelijk voor een dag of zelfs een paar uur in de week.

scherpe checks

Extra, scherpe checks op teksten en design, zoals vragenlijsten of rapporten/presentaties.

klanten

Deze bedrijven maakten al gebruik van De Evaluatie

Wil je weten of De Evaluatie ook wat voor jouw team is?

Laat een berichtje achter om een afspraak te maken.

interim marktonderzoek