Samenwerkingen

De Kwekerij coaching studenten

de kwekerij

Ben je student of net afgestudeerd en behoefte aan een goed gesprek? Kom even zitten. Samen met De Kwekerij en een aantal andere jonge coaches hebben we een toegankelijk coachaanbod voor studenten en young professionals ontwikkeld. Naast coaching, biedt De Kwekerij workshops en verdiepingstrajecten om met leeftijdgenoten stil te staan bij thema’s zoals liefde, relaties, vriendschappen, carrière en identiteit.

MI Match coaching marktonderzoek

mi network

Werk je in marktonderzoek of marketing intelligence en ben je op zoek naar richting of verdieping binnen je carrière? Bij MI Network kun je terecht voor trainingen, coaching en hulp bij het vinden van een nieuwe baan. Doordat ik zelf jarenlang in marktonderzoek heb gewerkt, ken ik de mogelijkheden en uitdagingen als geen ander en daarom heb ik me hierbij aangesloten als coach. Ik help je graag bij het uitzoeken welke rol echt bij je past of hoe jij je hoofd koel kan houden bij strakke deadlines, veeleisende klanten en spannende presentaties.

Stichting De Ster

stichting de ster

Zou de wereld er niet een stuk mooier uitzien als iedereen op jonge leeftijd al leert omgaan met emoties, niet-helpende gedachten en lastige situaties? Stichting De Ster organiseert vakantiekampen voor kinderen en jongeren, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken op het gebied van zelfvertrouwen en weerbaarheid. Ik kijk er het hele jaar naar uit om tijdens de vakanties mee te gaan als begeleider en die kids zulke stoere dingen te zien doen. En met ze te dansen op de tafels in een pinguinpak.

After 's Cool huiswerkbegeleiding

after's cool

Meer zelfvertrouwen in de klas en aan de keukentafel. AFTER’S COOL leert scholieren zelfstandig te leren op een gestructureerde en positieve manier. Ik help leerlingen met hun planning, motivatie, moeilijke vakken en voorbereiding op de CITO-toets.

Heb je een idee voor een samenwerking met De Evaluatie?

Laten we koffie drinken!

1 + 12 =

Samenwerking De Evaluatie