Coach Amsterdam De Evaluatie

Als het allebei kan!

mei 21, 2021 | Coaching | 0 Reacties

De dertigers onder ons weten het wel: kiezen maakt je gelukkiger dan niet kiezen. En wat je kiest is niet zo belangrijk, als je maar kiest. Ik ben ook een voorstander van wel kiezen, begrijp me niet verkeerd, en help anderen daar ook graag bij. Maar waarom zou je niet meerdere dingen kunnen kiezen? Van feestjes houden, maar ook af en toe geen zin hebben en nee zeggen? Een toffe baan en een groot gezin? Backpacken en soms all-inclusive?

Ik krijg bijvoorbeeld veel energie van mensen om me heen, maar ik kan ook goed alleen zijn. Ik houd van taal, maar ook van grafieken maken. En ik ben naast coach ook huiswerkbegeleider en freelance marktonderzoeker. Ik zie het leven als een grote garage. Waar je én je zagen én je auto in kwijt kan. Schitterend!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *